ZAHÁJILI JSME PRODEJ OFFICE 365

V prosinci roku 2013 jsme zahájili prodej produktu Office 365, který se řadí k jedněm z nejmodernějších technologií společnosti Microsoft. Toto cloudové řešení umožňuje využívat Microsoft Lync, Microsoft SharePoint, sadu kancelářských aplikací Office i emailového klienta.

Office 365Office 365 je hostovaná platforma z dílny Microsoftu, která nevyžaduje velké počáteční investice. Na základě úvodní krátké konfigurace je možné používat a přistupovat k tomuto řešení odkudkoliv. Microsoft Exchange Online zpracovává emaily, spravuje kalendář a kontakty. Součástí Office 365 je i Microsoft SharePoint Online, který využívá webové rozhraní nebo mobilní zařízení pro připojení k platformě MS SharePoint. Tím je pokryta správa firemních dokumentů a komunikace mezi zaměstnanci. Prostřednictvím Microsoft Lync Online lze organizovat audio a video konference, posílat si krátké zprávy anebo využít sdílení plochy a programů mezi uživateli. Microsoft Office Professional Plus umožňuje uživateli využívat kancelářskou sadu Office. Společnost má možnost vytvoření webového portálu, který synchronizuje data s Microsoft Exchange a Microsoft SharePoint.

V případě, že máte zájem o nákup či rozšíření licencí produktu Office 365, rádi Vám pomůžeme nalézt optimální řešení. V případě potřeby nás kontaktujte.