PlannerOne V6.0 je na trhu!

Nová verze plánovacího SW PlannerOne V6.0 je tu! Objevte s námi její přínosy! Přináší rychlejší spuštění výrobních operací a lepší vizuální analýzy. Dopřát uživatelům svižnější ovládání a partnerům umožnit rychlejší implementaci – to bylo hlavním úkolem, kterého chtěla společnost Ortems dosáhnout při vývoji nové verze PlannerOne V6.0. A povedlo se!

PlannerOne 6.0Společnost Ortems představila v prosinci 2016 nejnovější verzi svého řešení pro plánování výroby a zdrojů PlannerOne V6.0. Nová verze obou modulů Production Scheduler a Resource Planner klade důraz na dokonalou kompatibilitu s MS Dynamics NAV a všemi jeho aplikacemi. PlannerOne V6.0 je kompatibilní s Dynamics NAV 2013R2, 2015, 2016 a 2017. Přívětivějšího uživatelského prostředí a snadné implementace a podpory ze strany partnerů dosáhl Ortems pomocí sady úprav a vylepšení:

RYCHLEJŠÍ IMPLEMENTACE & AKTUALIZACE

Rychlejší implementace a aktualizaceDíky nové funkci pro rozdělení instalačních etap Vám PlannerOne V6.0 umožňuje uvést řešení pro plánování výroby a zdrojů do provozu během velmi krátké doby.

• Instalace je nyní založena na technologii PowerShell, která poskytuje opakovatelná, standardizovaná a automatizovaná nasazení.
  • Nasazení v cloudu usnadňuje nástroj PlannerOne Web Manager.
  • K implementaci není potřeba separátní databáze.
  • Díky vylepšením snížíte celkové náklady na implementaci i následnou podporu.

VĚTŠÍ MÍRA AGILITY PŘI PLÁNOVÁNÍ

Větší míra agility při plánováníPlannerOne V6.0 zajišťuje, že specifické operace běží v předem definovaném čase a klade důraz na to, aby byl dodržen naplánovaný začátek i konec výroby na plánovaných strojích. Kdykoli se můžete ujistit v jaké fázi výroby je konkrétní zakázka. Důraz je také kladen na správu zakázek s vyšší prioritou. Jejich plánování probíhá automaticky v předstihu.

VIZUÁLNÍ ANALÝZA MADE EASY

Vizuální analýza Made EasyGrafické prostředí je pro uživatele přívětivější než kdykoli předtím. To umožňuje lepší orientaci v Ganttově diagramu i ve schématech znázorňujících zatížení zdrojů. Stav pracovního příkazu je definován na barevné škále, která usnadňuje vizuální analýzu. Tato identifikace je zachována i při exportu dat do excelu.

Podrobné informace o nástroji PlannerOne naleznete na webové stránce www.planovaniaps.cz, která se tématu APS plánování věnuje komplexně.

PlannerOne 6.0

NAVISYS & Ortems

V roce 2015 jsme uzavřeli partnerskou smlouvu se společností ORTEMS S.A.S a stali se tak expertním distributorem pro Českou republiku. Tímto krokem získává produkt PlannerOne silného partnera s implementačními zkušenostmi z výrobních podniků pro rozvoj a podporu produktu na českém trhu. ERP Microsoft Dynamics NAV v kombinaci s PlannerOne přináší uživatelům unikátní řešení pro pokročilé plánování a realizaci celého výrobního procesu a tím významně upevňuje svoji přední pozici mezi komplexními systémy pro výrobní podniky.