Air Dispatch (CLC) GROUP implementovalo MS Dynamics NAV v cloudové službě Microsoft Azure s podporou společnosti Navisys

Air DispatchSpolečnost Air Dispatch (CLC) GROUP si pro své pobočky v České republice a Polsku zvolila ERP Microsoft Dynamics NAV, který byl pro oba případy implementován v cloudové službě Microsoft Azure. Implementace se ujala brněnská společnost Navisys s.r.o. ve spolupráci s polským partnerem IT Integro. Systém NAV byl implementován včetně Navisys Comfort Pack pro českou lokalizaci a současně byla spuštěna služba Jet Essentials Small Business pro controllingové využití výstupů z ERP systému.
Projekt odstartoval v listopadu 2016 a v polovině ledna 2017 byl spuštěn do ostrého provozu.

O společnosti Air Dispatch CLC

Společnost Air Dispatch CLC (GROUP) byla založena v roce 2007 a velmi brzy se stala předním světovým poskytovatelem služeb centralizovaného vyvažování letadel. Ve svých operačních střediscích v Praze a ve Varšavě má v současné době 230 zaměstnanců, CEO je alokován ve Velké Británii. Air Dispatch (CLC) GROUP připraví více než 800.000 load sheetů pro nejvýznamnější světové aerolineky ročně (povinný dokument potřebný pro každý let obsahující hmotnosti a těžiště letadla).
V roce 2016 se společnost Air Dispatch (GROUP) připojila ke skupině dnata - jednomu z největších dodavatelů sdružených leteckých služeb na světě, které nabízejí služby handlingového agenta, cateringové služby a další služby týkající se leteckého provozu napříč všemi kontinenty.

Společnost NAVISYS byla založena v roce 1997. Úspěšné implementace a kvalitní služby NAVISYS rychle posunuly mezi nejvýznamnější prodejce a implementátory Microsoft Dynamics NAV. Společnost se tradičně umisťuje mezi TOP 5 nejúspěšnějšími partnery Microsoft Dynamics v ČR. V současné době NAVISYS působí především jako dodavatel vertikálních řešení. Společnost disponuje týmem profesionálů nejen v oblasti produktů Microsoft Dynamics, ale také odborníky s teoretickou i praktickou zkušeností z průmyslových odvětví, do kterých směřují její produkty a služby. V roce 2013 jsme rozšířili portfolio produktů o Microsoft SharePoint sloužící ke správě dokumentů a o cloudové řešení Office 365. V roce 2015 jsme získali licenci na prodej a implementaci systému pro plánování výroby (APS) PlannerOne od francouzské společnosti Ortems.